Saturday, October 14, 2006

Sobota!!

Huraaa, ja sa tak velmi vytesujem, ze dnes je sobota, jaaaj. Konecne vikend, ziaden budik nastaveny na 6:00, ziadne upratovanie, ziadne domace ulohy ... Jednoducho relax. Tento tyzden bol trocha narocny, tak som rada, ze uz je za mnou :). Minuly stvrtok som bola hrat volejbal a bola to celkom zabava. Ray a Kim hravaju kazdy stvrtok spolu s niektorymi nasimi susedmi, kedze Kim sa necitila dobre, tak som sla ja. Aspon som sa trocha odreagovala, i ked sme prehrali, ale co uz.
Anastasia a ja sa dnes chystame niekam von, ale zatial nemame ziaden napad co je trocha blbe, ale stava sa nam to dost casto. Asi zasa pojdeme do kina. Pomaly sa nam to sobotnajsie chodenie do kina stava tradiciou, ale nestazujem sa, pretoze ocividne mame velmi dobry vkus na filmy, pretoze uprimne vam hovorim, ze som tu v kine este zly film nevidela. Niezeby neboli, lebo iste su, my si ale vieme vybrat.
Moj milovany brat sa stahuje do Irska spolu so svojou priatelkou, v utorok im to letiiiiii. Irsko je moja vysnivana zem, takze ja sa celkom tesim, ze az tam budme chciet ist, bude ma mat kto prichylit ;) A kedze idu viac - menej na juh, je to uplne super!!! Tam je to najkrajsie.

No comments: