Tuesday, March 06, 2007

Co robi au pair cez vikend, ked jej rodinka je vo Wisconsine?
No v prvom rade najde niekoho, kto je ochotny nastahovat sa na vikend k nej do domu, aby sa nemusela v noci sama bat. Potom sa stretne so vsetkymi osobkami, ktore s nou budu travit sobotu, v obchode, aby ste nakupili vsetky potrebne potraviny na pripravu vecere. Nuz a po dlhom vareni sme si sadli pre telku a pozerali a pozerali, poslednych sedem casti Grey's Anatomy. V nedelu sme spolu s Claudiou a Anastasiou mali ranajky a dlhu debatu o pracovnych prilezitostiach a zalezitostiach v Nemecku, Mexiku a Slovensku. Vskutku zaujimavy rozhovor. Po uspesnom sa naranajkovani sme si pozreli Piratov Karibiku a potom sme uz bezali vyzdvihnut Hannu, aby sme spolocne mohli zautocit na restauraciu s nazvom Panera Bread, kde pecu ten najlepsi chlieb v okoli a kde varia tu najlepsiu cibulovu polievku so syrom :) No a cez volny pondelok si au pair uziva ticho, ktore prinasa prazdny dom.
Takze odpoved na otazku, co robi au pair, ked jej host rodinka je prec z mesta, je ze si uziva zivot dospelej osoby a spolocnost priatelov a ticho :)

toto je Bell, je to nove steniatko, ktore byva u Hanny, je uplne zlatulinke a dokonca nosi aj vesticky, ked je vonku sneh a mraz, no taky haha - hihi havino je to :)

No comments: