Saturday, January 27, 2007

Len Tak

hello,

7:31pm v piatok vecer .. som doma a visim na internete. Vacsinou som o takomto case niekde vonku s ostatnymi au pair, ale dnes sme si nejako vzali den volna od nasich piatkovych vyjazdov. A i ked mi to bolo nie velmi po voli na zaciatku, ukazalo sa, ze to vlastne bol dobry napad, kedze Kim a Ray museli necakane odist "zachranovat" starsiu sestru Kim, ktora ma problem, ktory ma nazov: alkoholizmus. Bol to velmi divne rozpravat sa o tom s Kim .. Jedine na co sme prisli bolo, ze je to nepochopitelne: ako Kim povedala: "Clovek by si myslel, ze ked skoro umrela cez leto prave kvoli tomuto, ze jej dojde, ale asi to tak nefunguje." Hm .. nie je to moja sestra a ani som s nou netravila nejako vela casu, ale je to bolestive. To bude asi tym, ze tu zijem, nielen pracujem. Clovek sa ani nevie ako dopracuje i k tym najtajnesim miestam rodiny a vztahov. Je to velmi zvlastne, najma ak od zaciatku viem, ze o chvilu sa i tak pohnem dalej a odidem domov, so vsetkymi tymi informaciami a pocitmi. Haluzne je to.
Vcera som uz dostala veliku obalku z Bostonu, ziadaju odo mna datumy, kedy chcem letiet domov. Rozpravala som sa o tom s Kim a priletim posledny aprilovy tyzden (98%), neviem presny datum, a myslim, ze ho este chvilu ani vediet nebudem, ale jasne je, ze maj uz zacnem doma. Celkom sa vytesujem, i ked to so sebou prinasa aj zvlastne pocity, predsa len rok zivota v tomto dome, s tymito ludmi .. som si zvykla, celkom :) Ale i tak sa drzim hesla, ze doma je doma a tak sa tesiiiiiiiiiiiim.
Zajtra ma caka den nabity sledovanim serialu Grey's Anatomy, akasi tradicia medzi Hannou, Anastasiou, Linou a mnou. Konecne sme sa dopracovali k druhej serii :) Takze predtym ako o 7pm zacnem s babysittingom sa odoberiem k Line a stravim nejake 3 hodinky pred telkou, i ked velmi nie som telkovy typ, sledovanie serialu s babami a najma tie rozhovory okolo toho povazujem za velmi dobre straveny cas. Na pondelok je nachystany au pair meeting, na ktory sa vcelku tesim, pretoze nie je nic lepsie ako vecer straveny v kruhu 12 dievcat :) chichi, ideme na bowling, takze aj nejaka akcnost tomu bude dodana, najma mnou, pretoze mne tato hra nejde az tak genialne, ale bavim sa pri nej vyborne :)
Idem .. privalila sa pizza .. piatkova tradicia v tejto domacnosti :)

2 comments:

Anonymous said...

Good fill someone in on and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Say thank you you seeking your information.

ZuzkaMoravcik said...

?