Friday, August 24, 2007

v mojich snoch zdalo sa mi,
ze mam tie kridla, ktore ta zdobia.
letela som a letela
magickost oblohy mi bola priatelkou
a vietor mojim spolocnikom
a ked sa mraky zmenili v ciernavu
anjeli natierali moje pery medom
aby som nezoslabla
a viedli ma az tam
kde ma objalo narucie dokonalej Lasky

Wednesday, August 15, 2007

ba-sni-cko-va-nie

rozhodla som sa, ze zmenim charakter blogu a budem ho vyuzivat na prezentaciu svojich dielok. i ked priznavam, ze niekedy je cool, len tak si tu vyliat pocity, i ked sa tym nic neriesi, takze ak vas bavili moje stresy a nestresy, nemusite sa bat nepridete o ne ;)
akonahle sa moje basne ku mne opat vratia, budem sa snazit nieco sem napisat. i ked mam stale pocit, ze tie moje riadky su kostrbate a mozno ani nevypovedaju o tom, co citim ci prezivam, skusenost mi ukazala, ze v ociach inych mozu byt prospesne, povzbudzujuce ci inspirativne. a jednou pravdou je i to, ze len praxou sa mozem zdokonalit, takze budem pisat, pisat, pisat a snad z toho ci zo mna aj nieco bude. a ak mi to slecny ci pani umelci dovolia, uverejnim tu aj dielka svojich basnickovo spriaznenich dusiciek.

Friday, August 10, 2007

ahoj ahoj,
takze zasa vsetci zdrhli ... ano, vola sa to CampFest, neviem cim to je, ale niekedy boli roky, kedy som si ani nevedela predstavit, ze tam nebudem a teraz v dnesnom priestore a case mi to vobec nie je luto. Neviem presne co a kedy sa zmenilo, ale nieco urcite.
Ja osobne sa nachadzam v skole a som velmi happy, ze dnes je piatok, i ked mam dost vela uloh, takze viem kde stravim vikend, takze na druhu stranu je mozno lepsie, ze tu nikto nie je, aspon ma to nebude lakat vybehnut von.
Mala som intenciu, ze tu uverejnim nejaku tvorbu, len nikdy ked som pri pc nijaku nemam, takze smola, neviem ci moja ci vasa, ci nicia .. idem sa venovat skolskym povinnostiam. Ciao.