Thursday, June 21, 2007

joj, niezeby som nemala co napisat, ale akosi ma to nelaka ~ stravit cas za compom pisanim niecoho co ani nie je velmi produktivne, ked viem, ze mozem byt niekde inde so zivymi ludmi a mat dobry cas .. asi sa to vola lenivost, chystam sa sem pridat obrazky, ale akosi to tu dnes blbne a prichadzam na to, ze som zmenila nastavenie bez toho, aby som to vedela a teraz tu mam chaos a neviem co s tym .. pomoc .. ale tusim uz viem, kto by mi mohol pomoct .. blik blik :) takze so long my firends ..

Saturday, June 09, 2007


hla, aka vtipna fotka .. ci mila? a hned aj z dvoch uhlov ;) (gabi ~ v uzadi sustrediac sa na casopis, tinus ~ citajuc magazin, zuzu ~ to leziace)
(tinus si prerabala obyvacku, viac obrazkov z tejto pozoruhodnej akcie prinesiem neskor)

Zmrzlinkove pocasie


so .. slniecko svieti a ohrieva tuto zem ;) az mi je z toho teplo, ale na druhu stranu, aspon si mozem(e) uzivat zmrzlinkove hody a to, uznajme, nie je az take tragicke (ved sa len pozrite na to foto hore, ako spokojne sa tvarim .. hihi).
minulym utorkom som zacala chodit do skoly a tak sa teraz vzdelavam v oblasti uctovnictva, aby som mohla zdedit rodinne imperium, ha ha :) takze som trosicka zatazenejsia a velmi ma to tesi. sledujem okolo seba ludi a prichadzam na to, ze co niekedy bolo stabilne je trosicka zrucane a co bolo od veci, zacina byt az prilis k veci, tesia ma obidva stavy, kedze aj jeden aj druhy je budujuci a to ja potrebujem, i ked sa niekedy branim, ale co uz, ked nechame namiesto Ducha rozpravat racio ovplyvnene tymto zvrhlym svetom nic ine sa ani ocakavat neda. Snad milost padne aj na moju hlavu.